یکی از وام هایی که بانک توسعه تعاون در سال های اخیر به ارائه آن به افراد اقدام نموده است، وامی تحت عنوان بسته رونق تعاون ۲ می باشد. این بانک با ارائه این وام قصد این را دارد که از گسترش و تقویت بخش تعاون و تعاون گران حمایت نماید و فعالیتهای اقتصادی تولیدی و غیر تولیدی تعاون را از طریق ارائه چنین وامی رونق بخشد. این وام شامل سه گروه می باشد و فقط به این سه گروه پرداخت میشود.
* تعاونی های تولیدی
این دسته بندی که برای افراد گردیده است، بر اساس اولویت برخورداری از تسهیلات میباشد. بنابراین گروه تعاونیهای تولیدی اگر شرایط دریافت وام را داشته باشند، نسبت به دیگر گروهها از اولویت بالایی برخوردار می باشند. نرخی که برای تسهیلات پرداختی به این گروه افراد در نظر گرفته می شود، ۱۰ تا ۱۴ درصد میباشد و دارای بازپرداخت این تسهیلات برای این گروه، حداکثر ۴۸ ماه می باشد.
* تعاونی های غیر تولیدی
دومین گروهی که از نظر اولویت بعد از گروه تعاونیهای تولیدی قرار می گیرند، تعاونیهای غیرتولیدی (تعاونی های مصرفی و سایر تعاونی ها) می باشد. برای این گروه، انواع تسهیلات با نرخ ها و مدت بازپرداخت متفاوت پرداخت میشود که تعاونیها با توجه به اینکه به کدام نوع از این تسهیلات نیاز دارند و همچنین با توجه به اینکه چقدر توانایی مالی دارند و در چه زمانی می توانند وام را به بانک باز پرداخت نمایند و با در نظر گرفتن انواع شرایط دیگر، یکی از انواع تسهیلات را برای خود انتخاب و از بانک درخواست می کنند. حال بانک با توجه به شرایط خواهان وام و شرایط تسهیلات خود، تصمیم به ارائه و یا عدم ارائه وام درخواستی به این گروه را می گیرند. این گروه می توانند تسهیلات خود را در قالب عقود مشارکتی مضاربه و یا مبادلاتی مرابحه از بانک دریافت نمایند. این گروه که درخواست دریافت وام از بانک را دارند، می توانند با توجه به گردش مالی خود، تسهیلاتی را با نرخ های متنوع ۱۲ تا ۱۶ درصدی دریافت نمایند. مدت بازپرداخت انواع این تسهیلات نیز بسیار متفاوت و بین ۱۲ تا ۴۸ ماه می باشد.
* اعضا و مشتریان تعاونی های مصرفی و تولیدی
سومین گروهی که در آخرین اولویت دریافت تسهیلات بسته رونق تعاون۲ قرار میگیرند، اعضا و مشتریان تعاونیهای مصرف و تولیدی می باشند. هدف از ارائه این تسهیلات برای این گروه، افزایش قدرت خرید اعضا و مشتریان می باشد. تعاونیهای مصرف تولید برای اینکه بتوانند قدرت خرید اعضا و مشتریان خود را بالا ببرند با ایجاد گردش مالی خود در بانک توسعه تعاون میتواند، اعضا و مشتریان خود را به این بانک معرفی نمایند و بانک نیز با توجه به گردش مالی تعاونی و همچنین شرایط اعضا و مشتریان، تسهیلاتی را در قالب کارت های اعتباری خرید کالا و خدمات ارائه می نمایند. با این کارت های اعتباری فقط می توان از محلهایی که مورد تایید تعاونی می باشد به خرید خود اقدام نمایند. نرخ سود تسهیلات ارائه شده برای این گروه ۱۷ درصد میباشد و مدت بازپرداخت آن بین ۱۲ الی ۶۰ ماه متغیر می باشد.
سقفی که این تسهیلات دارد، برای انواع گروه ها متفاوت است. به طوری که برای گروه اول یعنی گروه تعاونیهای تولیدی یک میلیارد تومان میباشد برای گروه دوم یعنی تعاونی های غیر تولیدی ۵۰۰ میلیون تومان می باشد و برای گروه سوم یعنی اعضا و تعاونی های مصرف و تولید ۲۰۰ میلیون تومان می باشد.
برای این تسهیلات بانک ضمانتی نیز از گروه ها دریافت می کند که می تواند یکی از موارد، پروانه کسب، اعتبار شغلی، کسر از حقوق برای تسهیلات کارت اعتباری باشد. حال بسته به درخواست بانک گروه ها باید یکی از انواع این ضامنین را به بانک ارائه نمایند. وقتی که گروه سوم میخواهد برای بانک ضامن ارائه نماید، اعضا می توانند برای یکدیگر ضامن شوند و از فرد دیگری برای ضمانت درخواست نکنند.
برای این تسهیلات نیاز به حساب سپرده کوتاه مدت عادی میباشد و تعاونی باید بین دو تا چهار ماه میانگین حساب در این بانک داشته باشد. برای سپرده این تعاونیها هیچ سودی تعلق نمی گیرد و مدت زمان خوابی که برای سپرده گروهها مورد نیاز می باشد، بین دو تا چهارماه میباشد. این بانک برای ارائه این تسهیلات ضمانت مسدودی سپرده ای نمیخواهد و نیازی نیست که گروه ها برای دریافت وام، سپرده خود را نزد بانک مسدود سازی نمایند.
نسبت مبلغ وام به میزان سپرده ۲۷۰ می باشد. برای این تسهیلات نیز هزینه های جانبی وجود دارد که درخواست کنندگان وام موظف به پرداخت آن هزینه ها می باشند.
* شخص وام گیرنده باید از کارکنان مجموعه ای باشد که در این بانک دارای حساب می باشد.
با تعهد محضری و معرفی ضامن های مورد نیاز و اخذ سفته .
خرید و فروش وام ازدواج در تهران