جهت مشاهده وامها به لینک زیر مراجعه فرمائید
وام ازدواج رسالت جانبازی در تهران

وام مشاغل خانگی بخش دو

وام مشاغل خانگی بخش دو

 1131    0

در این مقاله در مورد مبلغ وام مشاغل خانگی و اینکه دولت از مشاغل خانگی چه حمایت هایی را می کند و اینکه آیا افراد می‌تواند مشکل فروش محصولات خود را...

 

قبل از مطالعه ی این بخش حتما وام مشاغل خانگی بخش یک را نیز مطالعه بفرمایید :

 

مبلغ وام مشاغل خانگی چقدر است؟

 

 

با توجه به اینکه این وام هم برای افراد حقیقی و هم برای افرادی که کار گروهی راه اندازی میکنند (کارفرماها) پرداخت می‌شود، بنابراین مبالغ این وام نیز برای هریک از این افراد متفاوت خواهد بود.

مطمئنا می توان حدس زد که آن افرادی که به فعالیت های شبکه و گروهی و پشتیبانی می پردازند به دلیل گستردگی کارشان و همچنین به این دلیل که قرار است برای چندین نفر به غیر از خودش اشتغال آفرینی نمایند، وام بیشتری را باید دریافت نمایند و دولت نیز به همین دلایل گفته شده برای این افراد وامی حداکثر ۲۰۰ میلیون تومان را ارائه می دهد ولی برای افرادی که حقیقی هستند و به صورت تک نفره و یا خیلی محدود اشتغال آفرینی می کنند، حداکثر ۵۰ میلیون وام مشاغل خانگی را می پردازد. هرچند مبلغ پرداختی زیاد قابل توجه نمی باشد و به دلیل گرانی هایی که وجود دارد با این پول نمی توان تجهیزات و مواد اولیه بسیار زیادی خرید، ولی باز هم می‌توان استارت شغلی را زد و بعد با تلاش و کوشش ادامه راه را هم رفت.

بالاخره افراد متقاضی چنین وام‌هایی هم زیاد می باشد و دولت برای اینکه بتواند به تمامی افراد واجد شرایط وام را پرداخت نماید، مجبور است که مبالغ را طوری پرداخت کند که همه افراد بتوانند از وام مشاغل خانگی استفاده نمایند. در واقع می توانیم این وام را نوعی کمک مالی به حساب آوریم.

 


از آنجایی که این وام از نوع وام های قرض الحسنه می باشد، بنابراین درصد آن نیز بسیار پایین و در حدود ۴ درصد است. اگر در مطالب دقت کرده باشید ما مبلغ وام ها را با کلمه حداکثر آوردیم، این بدین معنی میباشد که با توجه به نوع شغلی که افراد در حال راه اندازی آن می‌باشند و همچنین وضعیت پشتبانی افراد مبالغ پرداختی می‌تواند کمتر از این مبالغ نیز باشد و بیشترین مبلغی که به افراد پرداخت میشود و بیشترین مبلغی که به افراد پرداخت می شود همین ۵۰ و ۲۰۰ میلیون تومان (بسته به نوع فعالیت افراد) می باشد.


اولویت بندی این وام بر این اساس می‌باشد که در بین طرح‌های اعلامی به بانک و صندوق‌هایی که قرار است وام اشتغال زایی را به افراد واگذار نمایند، به طرحی زودتر وام داده می شود که اشتغال زایی بالایی داشته باشد و چرا که هدف دولت از این وام کاهش بیکاری در جامعه می‌باشد و هر چقدر طرحی، اشتغال زایی بیشتری داشته باشد، یعنی از درصد بیکاری جامعه بیشتر کاسته خواهد شد و دولت بیشتر به هدف موردنظر خود خواهد رسید.


البته یکی از مبالغی که برای وام مشاغل خانگی اعلام گشته است، وام ۱۰۰ میلیون تومانی می باشد که این وام به افرادی که به صورت تک نفره شغلی را ره اندازی می کنند، پرداخت می‌شود ولی افراد باید شرایط خاصی داشته باشد، در واقع این وام فقط به افراد و مشاغل خاص تعلق میگیرد. درصد این نوع وام نیز ۴ درصد می‌باشد و حداکثر مدت بازپرداخت آن ۷ سال میباشد. برای اطلاع از شرایط دریافت انواع مبالغ وام مشاغل خانگی می توانید به آدرس mkh.mcls.gov.ie مراجعه نمایید.

 

 

دولت از مشاغل خانگی چه حمایت هایی را می کند؟

 

 

مهمترین حمایت دولت از این مشاغل، تسهیلاتی می باشد که در دسترس افراد قرار می‌دهد ولی به غیر از این تسهیلات دولت به خاطر رفع مشکل بیکاری حمایت دیگری را نیز از افرادی که به راه اندازی این مشاغل می‌پردازد را دارد که مهمترین آنها بیمه و حمایت از فروش محصولات تولیدی این افراد می باشد.

 

 

حمایت از طریق بیمه کردن :

 

دولت برای این افراد این امکان را فراهم نموده است که بتوانند خود را بیمه نمایند. افرادی که خواهان این بیمه می‌باشند می‌توانند در صندوق تامین اجتماعی به صورت بیمه خویش فرما خود را بیمه نمایند و از حمایت‌های بیمه‌ای نیز برخوردار گردند. (درمان، بازنشستگی و غیره)

 

 

حمایت برای فروش محصولات تولیدی مشاغل خانگی :

 

یکی از مهمترین مشکلاتی که افراد در مشاغل خانگی با آن روبرو می‌باشند مشکل فروش می‌باشد. فرض کنید افرادی به وسیله مشاغل خانگی به تولید محصولاتی می‌پردازند و کار تولیدی خود را نیز با موفقیت به سرانجام می‌رساند. ولی آیا این افراد خواهند توانست بازار فروش این محصولات خود را پیدا کنند و به درآمدزایی هم برسند؟


اگر دولت از این افراد جهت فروش محصولاتشان حمایت نکند، ممکن است این افراد نتوانند محصولات تولیدی خود را به فروش برساند و علاوه بر این که نتوانند درآمدی را کسب نمایند که هیچ، متضرر نیز شوند.


بنابراین دولت برای حمایت از این افراد بازارهای محلی موقتی را ایجاد می‌کند تا این افراد بتوانند محصولات تولیدی خود را در آن بازار ها به فروش برساند. البته در همه استانها و شهرهای این بازارچه‌ها وجود ندارد و باید دولت فکری به این مشکل افراد بکند و در همه استان ها و شهر ها نسبت به راه اندازه این بازارچه ها موقتی اقدام نمایند.

 

 

آیا افراد می‌تواند مشکل فروش محصولات خود را با فروش در منزل خود حل نمایند؟

 

قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی این اجازه را به افراد نمی دهد که افراد بتوانند محصولات تولیدی خود را در منازل خود بفروش رساند و این افراد حتماً حتماً باید محصولات خود را در بازار خارج از محل منزل به فروش رساند.

 

 

آیا ممکن است فردی وام مشاغل خانگی را دریافت نماید و به راه اندازی مشاغل خانگی نپردازد؟

 

مطمئناً دولت به همه این موارد اندیشیده است و نمی‌گذارد افرادی سودجو از کمک‌هایی که دولت جهت رسیدن به اهدافی انجام می‌دهد، سوء استفاده نمایند و به راه اندازی شغل مورد نظر اقدام ننماید و پول دریافتی را در جایی دیگر خرج نماید.

 

 

ولی این را باید بدانند که حتماً نظارت‌هایی در راه‌اندازی مشاغل خانگی که از تسهیلات کمک گرفته شده است، وجود دارد که این نظارت ها در انواع مرحله ها انجام میگیرد، که این مراحل عبارتند از:

 

 

۱) قبل از پرداخت وام

 

این مرحله از نظارت مربوط به مواقعی می باشد که افراد طرح‌ها را جهت راه اندازی مشاغل خانگی ارائه می‌دهند تا در صورت تایید طرح، کارهای دریافت وام به جریان بیافتد.

 

 

۲) حین پرداخت وام

 

در این مرحله نیز نظارت‌هایی از سوی مراجع ذیربط انجام می‌گیرد تا به این نتیجه برسند که افراد در جهت راه‌اندازی شغلی که اعلام نموده است، قدم‌هایی را برداشته و مراحل اولیه آن را طی نموده است.

 

 

۳) بعد از پرداخت وام

 

در این مرحله نیز نظارت در جهت تکمیل راه‌اندازی مشاغل صورت می‌گیرد و برای اینکه فرد وام دریافتی خود را در جای دیگری خرج نکند، نظت‌های لازم به عمل می‌آید.

 

برای اینکه بتوانید از چگونگی نظارت ها به صورت کامل آگاهی یابید، میتوانید به سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و قسمت مشاغل خانگی مراجعه نمایید‌.

 

 

حداکثر ساعت کاری در هفته برای مشاغل خانگی چند ساعت می باشد؟

 

برای مشاغل خانگی نیز ساعات کاری تعریف شده است و افرادی که در شغل های خانگی مشغول می باشند، نباید بیش از ۴۴ ساعت در هفته مشغول به کار شوند. حال فرد می تواند در این ساعت کاری ۴۴ ساعته در هفته، فقط به یک شغل مشغول شود و یا چندین شغل را به صورت همزمان انجام دهند. ولی برای انجام چند شغل به صورت همزمان نیاز است که تاییدیه دستگاههای اجرایی ذیربط را در دست داشته باشد.

 

 

مشکلات مشاغل خانگی انفرادی چیست؟

 

با اینکه مشاغل خانگی مزایای بسیار زیادی دارد ولی مشکلات بسیاری نیز پیش روی افرادی که به مشاغل خانگی روی آورده‌اند، وجود دارد که از جمله آن مشکلات عبارتند از:

 

۱) در هم پیچیده شدن ساعات کاری و زندگی افراد

 

معمولا افرادی که به مشاغل خانگی مشغول می‌باشند، از اینکه ساعت کاری مشخصی ندارند گله دارند و از اینکه اعضای خانواده، کار کردن آنها را به رسمیت نمی‌شناسند نیز راضی نیستند. فرض کنید شما در حال کار کردن در خانه هستید و در این حین اعضای خانواده، شما را برای صرف ناهار صدا میزنند و یا بچه های تان از شما می‌خواهد که با آنها بازی کنید و یا مواردی مشابه موارد بیان شده. این مشکلات باعث می‌شود که افراد از کار کردن در خانه راضی نباشند.

برای اینکه با چنین مشکلاتی روبرو نشوید بهتر است که اتاق کار خود را جدا نمایید و برای اعضای خانواده تان بگویید که از ساعت فلان تا ساعت فلان من در حال کار کردن هستند و این ساعات به عنوان ساعت کاری من است و نباید مزاحمتان شوند. ولی اول از همه اعضای خانواده، این خود شما هستید که باید این موضوع را قبول کنید و به ساعات کاری خودتان پایبند باشید و آن ساعات را فقط برای کار کردن اختصاص دهید.

 

 

۲) رئیس، کارمند، خدماتی و هر شغلی که نیاز است توسط افراد مختلف در یک محیط کاری انجام شوند ، همه آن افراد خود شما هستید و باید تمامی وظایف را به تنهایی برعهده بگیرید. شاید انجام تمامی این همه وظیفه کمی برایتان خسته و کسل کننده باشد و برای اینکه بتوانید کمی راه را برای خود هموارتر نمایید، بهتر است از اعضای خانواده و دوستان خود کمک بگیرید.

 

 

۳) اگر اشتباه کنید و با مشکلاتی روبرو شوید، کسی در کنار شما نیست که در شما انگیزه ادامه راه را برانگیزد و این خود شما هستید که باید به خودتان انگیزه دهید و مشکلات تان را حل نمایید.

 

 

۴) نیاز است که انواع مهارت های کوچک و بزرگی را که برای شغل خانگی نیاز است را خودتان یاد بگیرید. چرا که از صفر تا صد آن شغل با خود شما است.

 

 

۵) اگر درآمدزایی توسط شغل شما کمی به تعویق افتاد، نباید زود دلسرد شوید و دست از کار بردارید. چرا که معمولاً چنین شغل‌هایی که در دسته شغل‌های خرد دسته‌بندی می‌شوند، کمی دیر بازده می‌باشند.

 


۶) چنین شغل‌هایی مانند شغل‌های استخدامی و رسمی نمی‌باشد که سر ماه حقوق مشخصی به حساب شما واریز گردد و درآمد چنین شغل‌هایی غیر مشخص می‌باشد و ممکن است یک ماه درآمد بالایی را داشته باشید و ماه دیگر درآمد پایین‌تر و باید هزینه‌ها و مخارج زندگی خود را نیز بر اساس میانگین درآمد به دست آمده از شغل خود، تطبیق دهید.

 

 

۷) استرس شغل‌های خانگی برای بازگشت سرمایه گذاشته شده برای شروع شغل مورد نظر بسیار بالا می‌باشد.

 

 

۸) زندگیتان با روابط اجتماعی کمتری پیش خواهد رفت. اگر از آن دسته افرادی می‌باشید که علاقه زیادی به روابط اجتماعی دارید، این شغل‌ها که معمولاً در تنهایی و یا با عده بسیار محدود باید انجام دهید به درد شما نخواهد خورد.

 

 


۹) باید سرمایه کافی برای راه اندازی مشاغل خانگی را داشته باشید. درست است که وام هایی برای مشاغل پرداخت می‌شوند ولی اولا باید برای این وام‌های دریافتی نیز اقساط پرداخت کنید و ثانیه به قدری نمی باشد که کل سرمایه لازم برای راه اندازی شغل مورد نظر را تامین نمایند.

 

 

۱۰) کار کردن همکار در منزل شخصی نیز یکی دیگر از مشکلات این مشاغل می باشد. در برخی مواقع نیاز به داشتن همکار خواهید داشت مخصوصا زمانی که کارتان رونق گرفته و خودتان می توانید پاسخگویی انجام تمامی کار ها باشید. در این صورت باید از چندین همکاری نیز کمک بگیرید و شاید از اینکه همکارشما در خانه شخصی شما کار می کند، خودتان و یا اعضای خانواده‌تان ناراضی باشند و حتی شاید منزل شما به قدری بزرگ نباشد که چندین نفر در آن مشغول به کار شوند.

 

 

۱۱) اگر شغل انتخابی شما نیاز به اینستاگرام یا واتسآپ یا هر شبکه های اجتماعی که فیلتر هستند، داشته باشد، نیز شما با مشکل بزرگی روبرو خواهید شد. این هم مشکل جدید دیگری می باشد که دولت در پیش روی بسیاری از مشاغل که مشاغل خانگی جزو آنها میباشد گذاشته است و انگار قرار نیست که فکری برای رفع این مشکل بکنند.

 

 

سود و مدت بازپرداخت وام‌های مشاغل خانگی چقدر میباشد؟

 

سودی که برای این وام‌ها در نظر گرفته می شود، بسته به شرایط مختلف، متفاوت است و معمولاً بین ۴ تا ۱۰ درصد می‌باشد و اکثراً ۶ درصد محاسبه می شود. برای همین هم جزو وام‌های کم‌بهره در نظر گرفته می شود و مدت بازپرداخت این وام ها نیز متغیر می باشد و بین ۴ تا ۷ سال است.

 

 

نحوه پیگیری وام مشاغل خانگی

 

راه پیگیری وام مشاغل خانگی مراجعه به وب سایت مشاغل خانگی می باشد. برای اینکه بتوانید از این سایت به پیگیری وام خود بپردازید، باید کد رهگیری که در زمان ثبت نام به شما ارائه داده شده است را در دست داشته باشید و با ورود به وب سایت مربوطه با آدرس  mkh.mcls.gov.ir از منوی سمت راست و قسمت ویرایش و پیگیری، وارد صفحه مربوطه شوید. در این صفحه گزینه های مستقل، تحت پوشش، حقیقی و حقوقی به شما نمایش داده شود که می توانید با توجه به نوع ثبت نامی که شما انجام داده اید، یکی را انتخاب نمایید و سپس در صفحه ای که برایتان باز می شود، کد ملی و کد رهگیری خود را وارد کنید و در این مرحله ای وارد صفحه شوید که مربوط به شما می باشد که در این صفحه شما می‌توانید از وضعیت وام خود مطلع شوید. همچنین اگر در این صفحه دید که در مسیر دریافت وامتان مشکلی وجود دارد، می توانید نسبت به رفع آن مشکل اقدام نمایید.

 

 

آیا امکان ویرایش اطلاعات وارد شده در سایت مشاغل خانگی جهت دریافت وام مشاغل خانگی وجود دارد؟ 

 

بله می توانید از طریق همین سایت مشاغل خانگی نسبت به ویرایش اطلاعات وارد شده خود در سایت اقدام نمایید.


به نقل از:
جهت فروش وام ازدواج خود به لینک زیر مراجعه فرمائید +

با تعهد محضری و معرفی ضامن های مورد نیاز و اخذ سفته .

خرید و فروش وام ازدواج در تهران


نظر خود را با ما درمیان بگذارید: